Det er vildt - Jægerens vildtretter

​Og så noget helt andet …. igennem flere år har jeg samlet opskrifter fra Ølstykke-Rørbæk og Omegns Jagtforening. Opskrifterne er afprøvet og testet af jægerne selv.

​Der er en del lækre hovedretter med bl.a. and, fasan, rådyr og vildsvin, og nogle få forretter, samt desserter, div. tilbehør og specialiteter, i alt 40 sider med opskrifter. Indeholder ikke fotos.

Man kan også erstattet det vilde kød med kød fra dit lokale supermarked.

Man skal vide noget om madlavning, da det er ikke en kogebog, men en opskriftsamling.

God appetit

​Format: A5 nu med stålspiralryg og pvc for- og bagside.
Indersider printet på 120g. Colorcopy – Omslag printet på 160g. Colorcopy

Pris: 64 kr. + moms​ og forsendelsesomkostninger – Bog nr. 47

Det er vildt - Jægerens vildtretter